sobota, 19. junij 2010

Vse je enkrat prvič




Včeraj smo se v okviru pouka anatomije človeka odpravili na enodnevno ekskurzijo v Zagreb. Tam smo si ogledali svetovno znano razstavo Bodies revealed, kjer je predstavljenih 12 človeških teles in več kot 200 delov teles in organov. Žal je bilo fotografiranje prepovedano, tako da nisem uspel narediti niti ene fotke. Smo pa s fotografiranjem toliko bolj nadoknadili v živalskem vrtu v prestolnici.

In na tem izletu se nam je marsikaj zgodilo prvič. Tejka je prvič zaspala na tako pomemben dan, prvič smo doživeli tako zgovornega šoferja, zgodil se je prav poseben dogodek na busu, nekateri so prvič obiskali hrvaško prestolnico, drugi smo prvič prestopili hrvaško mejo ne da bi vsaj zagledali morja. Prvič smo lahko tako od blizu opazovali mrtva telesa in embrije, prvič smo opazovali kihajočega človeka, ne da bi pri tem zaprl oči.

No, izločali znoja gotovo nismo prvič, ampak tako močno kot smo ga včeraj na busu, ga pa že dolgo nismo. Pa ne zaradi nogometne evforije, ampak zaradi pokvarjene klime.




















































2 komentarja:

Lea. pravi ...

Js pa sem fotkala, js pa seeem! :)

Rok pravi ...

Sm vidu ja Lea, ti porednica! ;)